Πληροφορίες

Επικοινωνία

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Αβέρωφ 15, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2810 282412

Ακολουθήστε μας μέσω Facebook  ή Instagram.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ποιοι Είμαστε

Τα καταστήματα «ROUA MAT», «MANGO» και «ROMEO» ανήκoυν  στον όμιλο «INTERMODA GROUP» που δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της μόδας στην αγορά του Ηρακλείου Κρήτης από το 1989 , με έμφαση στην ποιότητα και την μοναδικότητα των ρούχων. Η δέσμευση της εταιρείας είναι να ικανοποιεί το καταναλωτικό κοινό στο μέγιστο βαθμό.

Η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας και οι ελκυστικές τιμές των ρούχων την κάνουν να πρωτοπορεί στο χώρο της μόδας. Οι δημιουργοί της συλλογής προσαρμόζουν την γκάμα της κάθε σεζόν στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού ενώ δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο φινίρισμα των ρούχων. Ο σημαντικότερος σκοπός της εταιρείας μας είναι η άριστη ποιότητα στα ρούχα της και η μέγιστη συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών της.

Στο κατάστημα «ROUA MAT» στην οδό Αβέρωφ 15, σας περιμένει μία πλούσια συλλογή με μοντέρνες προτάσεις σε Γυναικεία και Ανδρικά ρούχα, με στυλ και ποιότητα που θα σας ενθουσιάσουν, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Το όραμα μας έγινε πραγματικότητα και το καταφέραμε γιατί πάντα πιστεύαμε ότι η ομορφιά έρχεται σε όλα τα μεγέθη.

Πάντα στυλιστικά ενημερωμένοι και συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με τις χαμηλές τιμές κατέχουμε πλέον μια εξέχουσα θέση στο χώρο των  ενδυμάτων.

Με συλλογές που ανανεώνονται 4 φορές ανά σεζόν για να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τόσο τα ρούχα όσο και τα αξεσουάρ «ROUA MAT» θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας για casual chic εμφανίσεις που τραβούν τα βλέμματα.